Διαδικασία αναζήτησης σε εξέλιξη...

loading page

Επικοινωνία

Επωνυμία
ΤΗΛ.697 044 7957

info@epaggelmatikos-odhgos.gr

Τι είναι το Epos.gr;

 

Eίναι ένα πρωτοποριακό σύστημα καταχώρησης επιχειρήσεων που βρίσκονται στην Ελλάδα, Ο οδηγός, έχει κατασκευαστεί με σκοπό την αποκλειστική διαχείριση να την έχει ο επαγγελματίας και μόνον αυτός.

Τώρα, μέσο του συστήματος καταχώρησης επιχειρήσεων ο κάθε επαγγελματίας έχει την δυνατότητα με μια μόνο αίτηση ( αποστολή στοιχείων του ) να έχει πρόσβαση στο σύστημα με μοναδικούς κωδικούς και να διαχειρίζεται την καταχώρηση του, στον επαγγελματικό οδηγό 24/24ωρο.

Ο κάθε Επαγγελματίας αποκτά τη δική του σελίδα μέσω της πλατφόρμας του epos.gr, την οποία και διαχειρίζεται ο ίδιος μέσω των κωδικών που του αποστέλλονται ανεβάζοντας φωτογραφίες, προσφορές, δημιουργοντας κουπόνια προσφορων και πληροφορίες όποτε αυτός το θελήσει. Ο οδηγός προσφέρει την δυνατότητα στον επαγγελματία μια τέλεια προβολή της επιχείρησης του στον κόσμο του διαδικτύου.

Τόσο ο επαγγελματίας όσο και ο κάθε χρήστης μπορούν να περιηγηθούν στην πλατφόρμα του epos.gr  εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά είτε μέσω του διαδραστικού χάρτη της Ελλάδας που υπάρχει στην πρώτη σελίδα του οδηγού είτε μέσω της αναζήτησης πληκτρολογώντας απλά το όνομα της επιχείρησης που ψάχνει. Η αναζήτηση γίνετε και με νομό και με επιχείρηση αλλά και ανά κατηγορία.

Ένα πλήρες σύστημα καταχώρησης και προβολής επιχειρήσεων είναι έτοιμο και βγαίνει δυναμικά στον κόσμο του διαδικτύου.

Ο epaggelmatikos-odhgos.gr αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση για την πιο αποτελεσματική προβολή σας.
Γνωρίστε όλες τις υπηρεσίες μας και εκμεταλλευτείτε αφενός τις δυνατότητες προβολής και προώθησης για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, αφετέρου την αναλυτική πληροφόρηση που παρέχει στους επισκέπτες μας ο ηλεκτρονικός μας κατάλογος.